• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

UPDATE 11:15: Scandal imens în cantonamentul lui Dinamo. Ultrașii ar fi pătruns în baza roș-albilor, iar Poliția a fost chemată pentru a calma spiritele.

"Scandal mare aseară în cantonamentul lui Dinamo. Suporteri care au intrat în incintă. Steliano Filip, inamicul public numărul unu. Dialog încins. Dinamovistul e dorit afară. Zice că nu mai vine. Poliția chemată să intervină", scrie jurnalistul Horațiu Ciornei, pe Facebook.


 

Galeria lui Dinamo nu mai are răbdare cu Ionuț Negoiță, iar situația a devenit una explozivă după ce s-a aflat și de plecarea lui Valentin Costache (19 ani) la rivala CFR Cluj.

Convinși că Dinamo nu mai poate să facă performanță cu adevărat, suporterii au pus tunurile pe Ionuț Negoiță și sunt siguri că omul de afaceri se va despărți în curând și de Adam Nemec, slovacul fiind curtat atât de FCSB, cât și de CFR Cluj.

"Negoiță vrea să fugă și vinde ce mai poate. Urmează Nemec. Nemulțumirile se strigă din peluză. Pe net e apă de ploaie", scriu cei de la Peluza Cătălin-Hîldan, pe social-media, ultrașii fiind hotărâți să continue protestele la adresa jucătorilor și finanțatorului din Ștefan cel Mare.

Adam Nemec a ajuns la Dinamo în vara lui 2016, după ce, anterior, jucase la Willem II, în Olanda.

După un prim sezon în care a marcat de 13 ori în 31 de meciuri, în toate competițiile, slovacul a dezamăgit în actuala stagiune, găsind drumul spre gol de doar trei ori în 17 jocuri disputate în Liga 1, Europa League și Cupa României.

2 milioane de euro vrea Ionuț Negoiță în schimbul acțiunilor de la Dinamo, ceea ce ar reprezenta 15% din cât a investit până în prezent. Asta înseamnă că omul de afaceri a băgat până acum în Dinamo în jur de 13,5 milioane de euro.