• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Edi Iordănescu a impresionat în ultimii ani în Liga 1, iar tehnicianul este acum aproape să o ducă pe Astra în play-off, asta deși giurgiuvenii au pierdut o sumedenie de jucători importanți înaintea acestui sezon.

Cu toate acestea, Iordănescu jr. exclude să facă pasul spre un club de tradiție precum Dinamo, fiind convins că fanii roș-albilor nu l-ar accepta din cauza trecutului său stelist.

"Ar fi imposibil să o antrenez pe Dinamo, probabil e singurul club din România unde nu pot să merg. Nu cred că aș putea să ma adaptez acolo. Nu aș fi asimilat din cauza trecutului meu, eu așa cred.

Cunosc supoteri, am dialog cu patronul clubului, știu că sunt persoane care mă apreciază, dar nu cred că m-ar accepta într-o astfel de conjunctură.

Deși respectul meu pentru Dinamo este intact, nu mă vad acolo sub nicio formă. Aici am fost cel mai mult apostrofat, dar la Dinamo sunt oameni care pun pasiune, suporterii au fost mereu alături de echipă, iar pentru asta merită respect", a spus Iordănescu jr., la Digi Sport Matinal.

În vârstă de 39 de ani, Edi Iordănescu are deja o experiență bogată ca tehnician. Secund la Steaua și FC Vaslui, Iordănescu le-a pregătit ca principal, până să vină la Astra, pe ASA Târgu Mureș, Pandurii și CSKA Sofia.