• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Ciprian Marica a ales-o pe Steaua în detrimentul lui Dinamo, iar roș-albii nu se împacă prea ușor cu decizia luată de fostul atacant al lui Stuttgart.

După Ionuț Negoiță, Giani Kiriță i-a reproșat și el alegerea lui Marica, precizând că atacantul putea să-și atingă obiectivul principal, prezența la Euro 2016, și din tricoul dinamoviștilor.

"Marica putea ajunge la națională și de la Dinamo, putea să joace până în vară și apoi să plece unde vrea, dar după cum vedeți, ăștia sunt dinamoviștii. Este trist, dar e o alegere pe care și-o asumă.

Când spui că ești dinamovist, cânți cu galeria și zici că o faci din suflet și apoi te duci la Steaua, este urât. Pentru noi a rămas expresia 'câine până la moarte și dincolo de ea', pentru alții se pare că nu", a spus Kiriță pentru Pro TV.

Giani Kiriță a strâns aproape 150 de meciuri pentru Dinamo, pentru care a evoluat între 1997 și 2003, înainte să ajungă în Turcia, țară unde a evoluat pentru nu mai puțin de 4 echipe: Samsunspor, Gaziantepspor, Anakaragucu și Bursaspor.