• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dragoş Firţulescu s-a despărţit în această vară de Pandurii şi, deşi nu are încă o ofertă concretă de la un club din Liga 1 sau din străinătate, nu şi-a pierdut deloc simţul umorului.

Astfel, acum ceva mai mult de o oră, mijlocaşul de 28 de ani a postat un anunţ amuzant pe Facebook, însoţit de un montaj făcut de un apropiat, cu cele mai interesante faze reuşite de-a lungul carierei. Descrierea este una extrem de nostimă, după cum puteţi vedea mai jos.

"Free player! Vând jucator de fotbal: liber de contract, 28 de ani, ultima data la Pandurii Târgu Jiu , numărul 10! Preț acceptabil!", a scris fostul juvete, pe pagina personală de Facebook.

La 30 de minute distanţă de la postarea "anunţului", Firţulescu s-a declarat extrem de mulţumit de modul în care au reacţionat prietenii săi virtuali. "Mamă, am primit deja 3 oferte!!!!", a păstrat acelaşi registru comic mijlocaşul.

Descoperit de Universitatea Craiova, Firţulescu a debutat pentru echipa din Craiova în 2006, la doar 17 ani. Ulterior, după problemele avute de echipa lui Mititelu, mijlocaşul s-a transformat într-un adevărat globetrotter: a bifat 9 echipe în 6 ani, cel mai sonor nume fiind "Dinamo". În stagiunea 2016-2017, el a avut prestaţii bune în tricoul Pandurilor, însă acum e gata de o nouă provocare.