• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

MM Stoica și Nicolae Dică au fost lăsați vara aceasta să aducă la FCSB ce fundași centrali au dorit, asta după ce Gigi Becali a spus că nu se bagă pentru acest post, pentru că nu se pricepe. După îndelungi negocieri, roș-albaștrii i-au legitimat pe Artur Jorge și pe Bogdan Palnic.

Fundașul portughez, în vârstă de 23 de ani, a avut parte de un debut de coșmar, după ce și-a marcat un autogol după primele sale 13 secunde în tricoul vicecampionilor, în meciul cu Juventus, scor 1-2.

Prestația de atunci a lui Artur Jorge, sub așteptări, i-a nemulțumit total pe oficialii steliști, care au și luat măsuri. Portughezul nu a fost trecut nici pe lista UEFA și nici nu prea mai prinde lotul echipei nici măcar în campionat.

”Am considerat că Bogdan Planic cu Bălașa sunt într-o formă mai bună ca Artur Jorge. Ionuț Larie, la fel, am considerat că în acest moment este peste Artur. 

Vom vedea, atunci când voi putea, voi încerca să-l introduc și pe el. I se va da o nouă șansă, dar important este ca el să fie pregătit, la fel ca toți ceilalți din lot și să dea totul când vor avea șansa să joace”, a spus Nicolae Dică, la conferința de presă oficială de dinaintea mareului meci.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT

În schimb, Dică este bucuros că FCSB are acum în centrul apărării un fundaș ca Planic.

”L-am urmărit foarte mult pe Bogdan, si eu, si Meme, si consider că este o achiziție bună în acest moment. Trebuie să ținem cont că el era căpitan de echipă la Vojvodina și asta spune foarte multe. La vârsta lui a fost pus căpitan la o echipă bună din Serbia și evoluțiile lui au fost foarte bune acolo,

Mă bucur că el a venit și s-a acomodat foarte repede, a arătat că este un jucător de valoare și cred că poate să crească mai mult decât a arătat până acum”, a mai spus Dică.

1 meci are Jorge în tricoul FCSB.

1 milion de euro este cota de piață a lui Jorge, conform transfermarkt.com.

FCSB - Dinamo, programat AZI, duminică, 24 septembrie, de la ora 20:30, pe Arena Națională, în etapa a 12-a a Ligi 1, va fi transmis ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO cele mai importante vor fi redate în timp real pe digisport.ro și pe m.digisport.ro, într-un format LIVE VIDEO&TEXT.