• Tenis, Thailanda: Simona Halep - Johanna Konta (sâmbătă, ora 13:00, Digi Sport 2) 
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

VIDEO FC Viitorul - Steaua 3-1. Gruparea din Ovidiu a câștigat clar meciul contra Stelei, dar Gică Hagi nu este total mulțumit de soluțiile pe care le are în ofensivă, astfel că și-a mai adus un atacant la echipă.

Este vorba despre George Țucudean (25 de ani), fostul atacant al celor de la Steaua și de la Dinamo, dar care a evoluat în prima parte a sezonului pentru Pandurii Târgu Jiu.

Țucudean, care s-a aflat și pe lista de achiziții a celor de la Astra, a fost în tribune la meciul dintre Viitorul și Steaua, iar luni va oficializa contractul, după cum el însuși le-a declarat unor apropiați sâmbătă seară. Cel mai probabil, el va semna un angajament până la vară, cu drept de prelungire pe încă un sezon sau două.

Transferul este cu atât mai surprinzător, cu cât, zilele trecute se vorbea de o mutare a internaționalului român la Vicenza. Mutarea la Viitorul se poate realiza, întrucât fotbalistul era liber de contract înainte ca perioada de mercato din România să se încheie. Rămâne de văzut cât de repede se va integra Țucudean programului impus la echipă de către ”Rege”.

Tucudean a ajuns la Pandurii în urmă cu jumătate de an, după ce și-a reziliat contractul cu Charlton. 5 goluri și 3 pase de gol a reușit atacantul în 16 meciuri pentru gorejni.

George Țucudean și-a început cariera la UTA Bătrâna Doamnă și a mai evoluat până în prezent la Dinamo, Standard, Charlton, Steaua, ASA și Pandurii.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT