• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Contestat de foarte multă lume, după incidentele din ultima perioadă, Denis Alibec este apărat de un fost fundaș al Stelei, Valeriu Răchită. Acesta a dezvăluit un moment de la botezul copilului lui Constantin Budescu, atunci când a stat la masă cu actualul atacant al FCSB-ului.

Răchită a povestit că, spre surprinderea sa, Alibec a băut doar apă și nu și-a aprins nici măcar o țigară. În plus, fostul jucător al Stelei și Petrolului nu este de acord nici cu o presupusă amendare a jucătorului.

Este un băiat sensibil, îl cunosc foarte bine. Vă dau ceva mai de cancan, aşa... Anul trecut a fost botezul băiatului lui Budescu. Erau la Astra toţi. După meci au venit toţi băieţii de la Astra, printre care şi Denis. Am stat de vorbă cu el la masă. A băut doar apă plată. Chiar mă aşteptam să-şi aprindă o ţigară, dar nu şi-a aprins nicio ţigară. A fost foarte OK. Nu ştiu ce s-a întâmplat în ultimul an, eu cred că se exagerează. Faptul că se ajunge la televizor... să-l amendezi cu 75.000 de euro, mi se pare neprofesionist”, a declarat Răchită pentru Pro Sport.

Fostul fundaș a vorbit și despre problemele medicale cu care Alibec se confruntă:

Dacă există acea a pubalgie, este boala noastră, a fotbaliştilor, nu te lasă nici să te antrenezi, nu te lasă nici să stai. Dar toată lumea dă acum în Alibec. El este jucătorul care anul trecut a fost desemnat fotbalistul anului în România. N-are cum să nu fie pus în valoare dacă îl capacitezi”, a mai zis Răchită.

În ultima perioadă, Alibec a fost contestat pentru reacția sa de după ce a fost schimbat, în meciul cu FC Voluntari, dar și pentru faptul că petrece foarte multe ore jucând Counter Strike online.

PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT