• Italia etapa a 13-a: Napoli - Milan (ACUM, pe Digi Sport 2) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (ACUM, pe Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Dimitrov - Sock (ACUM, Digi Sport 3)

Nicolae Dică și-a ”urecheat” în public un titular. Antrenorul FCSB l-a certat pe Dragoș Nedelcu pentru declarațiile pe care acesta le-a dat la adresa lui Denis Alibec. Tânărul mijlocaș al roș-albaștrilor a lăsat de înțeles că atacantul nu s-ar fi pregătit cum trebuie și de aceea nu a avut evoluții foarte bune în acest început de sezon.

Nu trebuia să spună lucrul ăsta (n.r. - declarațiile făcute despre Alibec)”, consideră Dică.

”El este un jucător foarte valoros și poate că nu a dat totul la antrenament și de asta nu a reușit”, a fost declarația lui Nedelcu, care l-a deranjat pe Dică.

Totuși, Dică este impresionat de Nedelcu. Jucătorul de 20 de ani a ajuns la FCSB spre finalul perioadei de transferuri din vară și a reușit să se impună imediat în primul 11.

”Este un jucător cu personalitate. A venit la Steaua și s-a impus în echipă, a avut evoluții bune, mai ales la început. A jucat foarte bine.

Se vede clar că are personalitate. Ăsta e un lucru bun. La Steaua, dacă nu ai personalitate, nu ai cum să răzbești”, a mai spus Dică.

11 meciuri, un gol și o pasă de gol are Nedelcu pentru FCSB, în toate competițiile.

1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Nedelcu, conform transfermarkt.com.

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT