• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Steaua încercă în această iarnă să aducă cel puțin un atacant de mare valoare, dar deocamdată a ratat una dintre ținte. Pregătit de Reghecampf la Litex, în toamna lui 2015, Danilo Asprilla a semnat cu un club din Emirate, chiar dacă era dorit și de campioana României.

“Normal ar fi să avem atacanți de valoare, care să marcheze, pentru că echipa are nevoie de un atacant, sau chiar doi, de mare valoare. Acum, vom vedea ce se va întmpla, dar eu sunt sigur și sunt optimist că vom rezolva toate aceste probleme.”, a spus Reghecampf, luni seara, la Fotbal Club, pe Digi Sport 1.

Din păcate pentru tehnicianul român, unul dintre oamenii doriți de el, Danilo Moreno Asprilla, 26 de ani, a acceptat oferta clubului Al Ain, din Emiratele Arabe Unite, semnând un contract valabil trei sezoane. Litex a primit, conform presei bulgare, 3 milioane de euro pentru fotbalistul columbian.

Fosta echipă a lui Reghecampf e deocamdată exclusă din campionat, după ce a ieșit de pe teren la meciul cu Litex, după plecarea românului, dar decizia finală se va lua pe 13 ianuarie, după judecarea apelului.

10 goluri în 19 meciuri a marcat Asprilla pentru Litex în acest sezon