• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

După la prezentarea lui Nedelcu Becali anunţa că fostul jucător al Viitorului va juca fundaş central, între timp patronul a înţeles că postul de bază al acestuia e cel de închizător. Dică a vorbit şi el despre locul din teren unde îl va folosi pe tânărul de 20 de ani.

"Nedelcu, gata, va fi mijlocaș central. N-o sa mai joace fundaș central. Nu pot să-l vând pe 20 de milioane de euro dacă-l țin fundaș. El o să se vândă pe bani grei. Peste 20 de milioane de euro", a spus Becali ieri.

Totuşi, Dică a evitat elegant să dea un verdict clar, nedorind să se expună în eventualitatea în care patronul îşi va schimba iar opinia, cum des obişnuieşte. Întrebat despre poziţia ideală a fostului fotbalist al lui Hagi, tehnicianul FCSB s-a dovedit extrem de abil: el a punctat că, în funcţie de situaţia din lot, îl poate utiliza pe fotbalist pe una din cele două posturi.

"Pe Nedelcu l-am folosit fundaş central la meciul cu Astra şi a avut o prestaţie foarte bună. E bine că poate juca pe două posturi, în funcţie de ce juători am la dispoziţie voi decide care e locul pe care trebuie să evolueze", a spus Dicanio, în conferinţa de presă de astăzi.

Mai mult ca sigur, însă, Nedelcu va juca la mijlocul terenului, mai ales că Ovidiu Popescu are evoluţii din ce în ce mai slabe. În defensivă, lucrurile se îndreaptă în direcţia dorită: după venirea lui Artur Jorge, roş-albaştrii pregătesc sosirea lui Planic.