• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO CSM Poli Iași - Dinamo 2-1. Flavius Stoican și-a învins fosta echipă cu un gol în ultimul minut de prelungiri, însă tehnicianul nu vrea ca victoria de duminică să îi facă pe jucătorii săi să o privească de sus pe Astra, următoarea adversară.

Golul victoriei ieșene a fost înscris de brazilianul Jo Santos, iar cealaltă reușită a fost semnată de Kizito. Pe lângă ei, Stoican l-a remarcat și pe fostul stelist Ștefănescu și s-a declarat mulțumit de eforturile conducerii pentru a-i transfera pe toți 3 în această vară.

Pentru Jo - Joalisson Santos Oliveira pe numele său complet - meciul cu Dinamo a reprezentat și debutul în România. Sud-americanul a avut nevoie de numai 36 de minute pentru a-și trece și numele pe lista marcatorilor în Liga 1.

"Fotbalul te răsplăteşte atunci când îl joci. Asta s-a întâmplat azi, dar asta încerc eu să le transmit jucătorilor la fiecare meci. Important e să rămânem ponderaţi, nu trebuie să ne luăm nasul la purtare. E o victorie mare, dar ne aşteaptă o partidă grea cu Astra. Sunt convins că putem învinge în fiecare meci şi am încredere că putem face lucruri măreţe la Iaşi.

Sunt încântat de Cătălin Ştefănescu, Jo şi Kizito. Mă bucur că cei din conducerea clubului au făcut eforturi să îi aducă, înseamnă că au încredere în mine şi în echipă", a spus Flavius Stoican, la finalul meciului Iași - Dinamo 2-1.

Întrebat despre fosta sa echipă, Dinamo, Flavius Stoican a ţinut să aprecieze jocul echipei lui Contra. Totuşi, tehnicianul a trimis mici săgeţi spre Ştefan cel Mare, punctând că destinul i-a răsplătit pe cei care au venit joace fotbal.

"Dinamo a pierdut la CFR. Chiar dacă noi azi am câştigat, rămân o echipă bună. Puteau să închidă meciul la 2-0, însă până la urmă fotbalul a răsplătit pe cei care au jucat", a concluzionat antrenorul grupării moldave.

VIDEO Golul lui Kizito

VIDEO Golul lui Jo Santos