• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

ASA s-a reunit după pauza de iarnă cu forţe proaspete: Petre Grigoraş i-a preluat pe ardeleni. Aceştia au transferat doi jucători care au impresionat în Liga a doua în prima parte a campionatului.

ASA l-a adus pe fostul câştigător al titlului în Liga 1 cu Oţelul, Laurenţiu Buş, care a marcat în acest sezon de 12 ori în 17 meciuri pentru Călăraşi, în Liga secundă. Mureşenii l-au luat şi pe fostul stelist Gabi Matei, care a punctat de două ori în 14 meciuri pentru Clinceni. Cu noile achiziţii, ASA are planuri mari în acest an, în play-off şi în semifinalele Cupei României.

"Să sperăm că revenirea mea va fi cu succes şi băieţii vor juca bine pentru a ne îndeplini obiectivul de a intra în play-off, de a ne clasa cât mai bine şi de a ne califica în finala Cupei", a recunoscut Petre Grigoraş.

"Toţi adversarii rămaşi în Cupă sunt puternici şi noi la fel. Cred ca mi-aş dori să joc cu Dinamo", a admis Buş.

"Poate cuceri ASA un trofeu în acest sezon? Da, sigur că da. Cred că în acest moment mai aproape este Cupa României. Suntem în semifinale şi ar mai fi 3 meciuri până la cucerirea trofeului", a spus şi Gabi Matei.

ASA a pierdut titlul în sezonul trecut în favoarea Stelei în ultima etapă.