• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

FC Barcelona l-a monitorizat pe Andrei Ivan și ziarele catalane au scris în această săptămână că atacantul de la CSU Craiova e o posibilă țintă pentru echipa a doua a campioanei Spaniei. Fotbalistul în vârstă de 19 ani a vorbit prima oară despre posibilitatea de a ajunge la Barcelona. El refuză Steaua, pentru că vrea să plece afară.

Prezent la reunirea oltenilor, atcantul care în toamnă a debutat la prima reprezentativă a României, în amicalul cu Italia, crede că poate face față rigorilor din Spania. “Din câte se spune, sper să se facă transferul. Dar vom vedea la sfârșitul lunii. Voi face față. Sper să fac față, chiar echipa secundă, nu ajunge acolo oricine. Sper să fiu pe bancă la meciuri și să joc.”

Atacantul care în acest sezon a marcat de 4 ori în 18 etape din Liga 1 nu-și dorește un transfer la Steaua, chiar dacă Gigi Becali a făcut o ofertă pentru el: “Nu vreau să joc în țară, vreau să plec de la Craiova direct afară. Mi se potrivește oriunde, Spania, Italia, Olanda… Să joci fotbal. Sunt jucătorul Craiovei, nu știu nimic de Steaua, dar vreau să plec direct afară!”

Și Espanyol e interesată de Ivan, iar acesta e încântat, mai ales că a lucrat cu Gâlcă la lotul național: “L-am avut pe domul Gâlcă antrenor doi ani și mi-ar face plăcere să mă antreneze dânsul din nou.”

650.000 € e cota de piață a lui Ivan, conform transfermarkt