• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Astra se gândeşte la întăriri, în iarnă, pentru a câştiga primul titlu din istorie. Preşedintele clubului, Dani Coman, crede că Steaua va fi mai puternică în 2016.

Astra se teme de Steaua în lupta pentru titlu, chiar dacă roş-albaştri sunt abia pe locul 3 în Liga 1 după 17 etape, la 2 puncte în spatele Viitorului. Giurgiuvenii s-au mai bătut la titlu cu Steaua în sezonul 2013-2014, când au terminat pe locul 2.

"Sincer mă tem tot de Steaua. Sunt convins că vor adopta altă strategie din iarnă și vor face transferuri. Eu cred că vor arăta altfel de la anul. Sper totuși ca la începutul play-off-ului să avem un avans considerabil față de principalele urmăritoare" a declarat Dani Coman, într-o intervenție telefonică la emisiunea Fotbal Club.

Pentru a nu pierde primul loc în play-off, Astra îşi va întări lotul în pauza de iarnă. Există însă și posibilitatea ca echipa giurgiuveană să se despartă de mai mulți jucători.

"Vrem să aducem mai mulți jucători. Chiar azi am avut o discuție cu Șumudică și ne dorim să aducem 2 sau 3 jucători maxim. Este posibil să mai și plece jucători, dar cu siguranță vor mai și veni" a anunțat președintele Astrei.

Lovin, Geraldo şi Roşu sunt jucătorii din lotul Astrei care au evoluat în trecut pentru Steaua.