• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

CFR Cluj a pierdut amicalul cu rușii de la Kuban Krasnodar, scor 0-1. Echipa pentru care a evoluat și Gigel Bucur s-a impus la limită, datorită golului înscris de Georgievski. Marcator în precedentul meci test, cu Astra, Andrei Arshavin a fost menajat.

"Tot timpul când joc cu echipele românești îmi face o deosebită plăcere, iarna ne întâlnim prin Cipru, prin Antalya, vara ne întâlnim prin Viena și mă bucur că i-am întalnit acum. A fost un meci de verificare bun atât pentru noi, cât și pentru ei", a spus fostul atacant al Timișoarei.

În prima confruntare din cantonamentul cipriot, CFR a învins-o cu 3-2 pe Tom Tomsk.

Într-un alt amical, FC Voluntari a pierdut cu 0-1, în cantonamentul din Antalya, în fața celor de la Haladas, locul 6 din campionatul Ungariei. Pentru adversara echipei lui Ionel Ganea a apărat Gabor Kiraly: titularul fostei adversare din preliminariile pentru Euro are 39 de ani.

 

FC Voluntari se află pe locul 13 în Liga 1 după 23 de etape, cu 15 puncte strânse.