• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (sâmbătă, DigiSport 2, ora 16:00) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

VIDEO. Steaua - Ludogorets 0-3. La finalul meciului, Laurenţiu Reghecampf a anunţat când va debuta ultima achiziţie a campioanei, Timo Gebhart, în tricoul "roş-albastru": acesta va juca 30 de minute contra lui Djurgardens, pe 4 februarie, de la ora 19:00, în direct la Digi Sport 1.

"Timo e la primele antrenamente şi nu poate juca, dar sper ca în 3 zile să joace 30 de minute. Vom avea o echipă mai puternică. Trebuie să ajungem la nivelul pe care l-au arătat ei", a declarat Reghecampf, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Mijlocaşul de 26 de ani a ţinut să puncteze pe pagina personală de Facebook momentul trecerii în Liga 1, la Steaua: "Mutarea la Steaua este perfectă. Privesc cu încredere spre un alt început. Dar clubul (n.r. FC Nurnberg) este foarte aproape de inima mea, în special fanii lui.

Per total, nu a fost o experienţă satisfăcătoare. Aş fi vrut să ofer mai mult fanilor şi clubului, dar, din păcate, nu s-a întâmplat asta. Aveţi grijă de voi!", a fost mesajul neamţului.

Două meciuri de pregătire mai are de disputat Steaua în turneul din Turcia, ambele transmise în direct de Digi Sport 1.

4 februarie: Steaua - Djurgardens IF (Suedia) - ora 19:00, în direct la Digi Sport 1

6 februarie: Steaua - AS Trencin (Slovacia) - ora 19:00, în direct la Digi Sport 1

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI REGHECAMPF