• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Arena Națională nu a primit avizul din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), iar derby-ul dintre Dinamo și Steaua a fost mutat în Șoseaua Ștefan cel Mare, care nu a mai găzduit un Etern Derby din decembrie 2011.

Mutarea meciului de pe cel mai mare stadion al țării este văzut drept un dezavantaj de conducerea Stelei. Helmuth Duckadam, președintele de imagine al grupării roș-albastre, consideră că Dinamo este avantajată, prin disputarea partidei în propriul fief.

În plus, suprafața de joc nu se prezintă ideal, mai ales că, în acest sezon, în Șoseaua Ștefan cel mare joacă și FC Voluntari.

"Eu am sperat până în ultima clipă că vom juca pe Arena Națională. Și eu cred că Dinamo ar fi avantajată, în condițiile astea, fiindcă se joacă pe terenul lor. Arena Națională e un stadion neutru, dacă putem spune așa. În plus, acolo avem și noi suporteri mai mulți.", a declarat Helmuth Duckadam, în cadrul emisiunii "Fotbal Club".

"Cred că ambele echipe au de pierdut din cauza gazonului. Se pare că nu e în condiții grozave, dar nu cred că poate avantaja pe cineva, fiindcă ambele echipe joacă pe aceeași suprafață.", a adăugat președintele de imagine al campioanei României din ultimii 3 ani.

Conducerea Stelei ia din ce în ce mai serios mutarea la Pitești. Marți, campioana României din ultimii 3 ani va juca acolo un meci amical cu SCM, de la ora 18:00.

"Vreau să merg la Pitești la meciul amical, fiindcă sunt și eu curios. Ar fi o soluție, fiindcă e un oraș destul de aproape și nu a fost niciodată anti-Steaua. Trebuie să vedem și acolo cum e terenul, cum e baza de antrenament. E mai bine decât să joci la Cluj sau la Constanța. Cu baza de antrenament va rămâne o problemă, pentru că nu te poți deplasa în fiecare zi până la Pitești", a mai spus oficialul roș-albaștrilor.

Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, și este transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.