• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Transferul lui Constantin Budescu la Steaua a intrat în impas, dar fostul preşedinte al Astrei, Dinu Gheorghe, le dă sfaturi giurgiuvenilor, în legătură cu suma de bani pe care să o obţină de la Gigi Becali. "Vamă" propune o clauză specială, în contractul internaţionalului.

"Probabil că dacă domnul Becali mai bune ceva la suma oferită, Niculae ar accepta. Eu dacă aş fi acum la Astra aş face astfel: dacă ar intra Steaua în grupele Champions League, să mai pună încă 400.000 de euro pe lângă suma iniţială, 1,1 milioane.

Astra trebuie să vândă un jucător, trebuie să încaseze un milion de euro în această perioadă, ca să regleze treburile. Trebuie să aduci acum jucători, dacă vrei să te mai baţi la titlu. Dacă aduci în august doi jucători care nu ştiu cum se aprinde becul în Bucureşti, e greu să faci echipă de Champions League", a spus Dinu Gheorghe, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

Gigi Becali s-a înţeles, miercuri seară, cu Budescu, dar până la urmă, patronul Niculae nu şi-a mai dat acceptul pentru transfer, chiar dacă, iniţial, giurgiuvenii anunţaseră că internaţionalul de 26 de ani se va muta la echipa cu care acesta va ajunge la un numitor comun.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI DINU GHEORGHE