• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Telenovela Budescu continuă. Gigi Becali a anunţat că e foarte aproape să îl aducă la echipă pe jucătorul Astrei, dar şi pe Gabriel Enache. Finanţatorul Stelei a explicat de ce insistă pentru aducerea internaţionalului de 26 de ani.

Laurenţiu Reghecampf vrea să îl folosească pe postul de atacant pe Budescu, unul pe care îl mai aşteptă şi pe Ciprian Marica. Mai mult, Becali aşteaptă o trupă foarte ofensivă şi propune un sistem inedit, cu 4 jucători defensivi şi 6 ofensivi.

"O să joace cu Budescu atacant, aşa mi-a spus Reghe. Să vedem ce facem cu el că vreau să joace atacant. Eu îl aştept pe Budescu. Omul vinde marfa când vrea. Părerea mea e că 80% Budescu şi Enache vor veni la Steaua.

Mai am un singur ok de luat, de la domnul Niculae. Îi vrea şi pe Marica şi pe Budescu. Nu poate să sară Stanciu din sistemul de joc. Jucăm 4-6", a specificat Becali, la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.

După ce Gregory Tade a fost exlus din lot, Reghecampf are în acest moment sub comandă un singur atacant de careu, Alexandru Tudorie.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI BECALI