• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Dinamo este calificată în play-off-ul Ligii 1 și, deși antrenorul Mircea Rednic a declarat în mai multe rânduri că echipa sa are șanse destul de mici să se bată la titlu, un fost căpitan al "câinilor" e de părere că formația din Ștefan cel Mare poate câștiga din nou titlul după o pauză de 9 ani.

"În play-off va fi un alt campionat. Important este că Dinamo a ajuns acolo. Cred că în play-off toate echipele au șanse la titlu. Șanse de a câștigat titlul sunt" a declarat Marius Niculae într-o intervenție telefonică din cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport.

"Săgeată" e de părere că lupta pentru titlu va fi una extrem de strânsă, dar echipa lui Mircea Rednic are nevoie totuși de întăriri pentru a spera că poate încheia stagiunea pe primul loc. Chiar roș-albii au șanse mici să evolueze în cupele europene, banii încasați din drepturile TV ar putea fi un mare plus pentru formația patronată de Ionuț Negoiță.

"Rămâne de văzut dacă vor mai pleca jucători sau dacă vor veni jucători de valoare. Steaua văd că se întărește. Astra nu vinde jucători, iar dacă pleacă Budescu înseamnă că va intra o sumă importantă de bani și pot să mai aducă jucători de valoare și tot ar avea șanse. Eu sper ca Dinamo să se întărească pentru că este un moment prielnic", a adăugat atacantul de 34 de ani. "Nu știu dacă vor putea juca în cupele europene sau nu. Dacă nu, atunci vor lupta pentru banii din drepturile tv", a concluzionat Marius Niculae.