• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Laurenţiu Reghecampf îl vrea pe Dorin Rotariu la Steaua. Căzut în dizgraţie în Ştefan cel Mare după ce a semnat un contract de impresariat cu Anamaria Prodan, fotbalistul şi-ar putea găsi liniştea în Ghencea. "Îmi doresc cei mai bun jucători din România, indiferent că sunt de la Dinamo, şi promit că vor avea parte de acelaşi tratament ca şi veteranii", spune Reghe.

Laurenţiu Reghecampf e şocat de situaţia în care a ajuns Dorin Rotariu în urma contractului de impresariat semnat cu Anamaria Prodan. După ce familia sa a susţinut că a fost ameninţată de suporteri, golgheterul dinamovist a fost apostrofat de preşedintele clubului şi lăsat pe bancă de Flavius Stoican la ultimul meci, cu Chiajna.

"Eu când îl văd cum este din punct de vedere al moralului, atunci nu sunt convins că va face un meci așa cum îmi doresc. Atunci mă gândesc: Rotariu poate juca în locul lui Lazăr sau pe postul lui Matei și atunci îi bag pe unul dintre ceilalți.", a afirmat antrenorul dinamovist Flavius Stoican.

De partea cealaltă, Laurenţiu Reghecampf afirmă că nu este de acord cu tratamentul la care este supus Dorin Rotariu la Dinamo.

"Mie îmi pare rău de situaţie. Îl cunosc foarte bine şi nu e normal. Şi noi am avut aceeaşi situaţie, dar aici nimeni nu s-a purtat aşa. Întotdeauna jucătorii sunt importanţi, trebuie apăraţi. Fanii trebuie să susţină echipa, jucătorii trebuie să aibă un randament bun, restul nu ne interesează. Suntem în 2014. Aceşti jucători au altă mentalitate. Vom avea mari probleme dacă nu schimbăm mentalitatea şi acest lucru trebuie să se schimbe de la copii şi juniori", a declarat Laurenţiu Reghecampf.

În ciuda situaţiei, Rotariu n-are cum să riposteze: mai are cinci ani de contract cu Dinamo. La Steaua ar fi avut parte de un tratament regesc.

"Nu sunt de acord cu asemenea lucruri, indiferent despre cine e vorba. Eu am spus că dacă vom avea posibilitatea, ne-am dori să aducem cei mai buni jucători din România. Indiferent că sunt de la Dinamo, Rapid, vor avea acelaşi tratament pe care îl au şi ceilalţi", a încheiat Reghecampf.