• Cupa României, semifinale, tur: Astra - ACS Poli Timișoara e marți, de la ora 20:00, în direct pe Digi Sport 1
  • Liga 1, Play-Off, etapa a 7-a: FCSB-Viitorul, luni, pe Digi Sport 1, de la ora 20:30

Adrian Mutu nu i-a rămas nici el dator lui Andrei Marc (foto), fundașul lui Dinamo, care opinase că ”Briliantul” și Marica și-ar fi găsit echipe în străinătate dacă ar mai avea valoare. ”Nu mai vreau să vorbesc, că îl bag prea mult în seamă. Dar am mai spus: să iasă în evidență în fotbal și prin alte lucruri, nu cu interviuri despre mine și Marica”, a declarat atacantul lui ASA Târgu Mureș.

Ciprian Marica a fost primul care i-a dat replica jucătorului alb-roșiilor. ”Nu pot să comentez ce a spus Marc, pentru că nu știu cine este acest jucător”, a declarat vârful Stelei.

Nu doar cu Marc a avut Mutu ceva de împărțit. Atacantului de 37 de ani nu i-au plăcut nici unele articole publicate în presă despre el. ”Eu presiunii pot să-i rezist foarte bine, cred că de-a lungul timpului, când am venit în România să joc pentru echipa națională, presiunea a fost foarte mare pe umerii mei, dar ceea ce nu pot să accept sunt în general articole defăimătoare, articole inventate”, a mai spus jucătorul lui ASA.