• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Derby-ul dintre Dinamo şi Steaua se va disputa în următoarea etapă, pe 22 noiembrie, dar deja cele două formaţii sunt cu gândul la meciul care este cel mai important într-un sezon, lucru recunoscut de toţii jucătorii celor două grupări.

Cătălin Munteanu este unul dintre fotbaliştii care au câştigat titlul cu ambele echipe şi prefaţează întâlnirea din etapa a 18-a.

"În acest moment, eu cred că Steaua este echipa mai valoroasă, are un lot mai valoros ca al celor de la Dinamo. Dar asta nu înseamnă că Dinamo nu poate să câștige. Vedem că Steaua, în general, în acest campionat, are probleme.

Nu mai este Steaua din anii anteriori, în care câștiga campionatul la pas, în care, într-un derby, exista o singură favorită și aceea era Steaua", a comentat Munteanu în exclusivitate pentru Digi Sport.

Dinamo are doi suspendaţi pentru partida care se va desfăşura până la urmă pe Arena Naţională, Marc şi Matei, dar lista indisponibililor campioanei este mult mai mare: Hamroun Kharja, Muniru, Papp şi Enceanu sunt accidentaţi, iar Chipciu şi Tahar sunt suspendaţi.

"După mult timp, Dinamo are o șansă, are șansa să câștige. Am văzut că Steaua are foarte multe indisponibilități. Dinamo are doar două. Da, Marc și cu Matei. Eu unul sper să se termine această dominare a Stelei.

Un Filip, dacă ar juca la mijlocul terenului, cum a făcut-o în multe rânduri anul acesta și a făcut-o chiar bine, unul din cele două vârfuri care va juca, Essombe sau Gnohere, care marchează aproape meci de meci. Oricare poate face diferenţa.

Cred că un jucător important al lor este Anton, la mijlocul terenului, care dacă are o evoluție bună, echipa va avea și ea o exprimare mult mai bună", a adăugat fostul internaţional.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI MUNTEANU

Cătălin Munteanu a marcat 26 de goluri în 62 de meciuri pentru Steaua, alături de care a câştigat două titluri şi o Cupă a României. În tricoul lui Dinamo, fostul mijlocaşul a înscris 18 goluri în 198 de partide şi şi-a trecut în cont un titlu, o Cupă şi o Supercupă a României.

Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, și este transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro