• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Începutul acestei săptămâni a adus una dintre cele mai tari ştiri ale anului: Andrei Ivan e urmărit de Barcelona. Colegul său din atac din acest sezon, Tha'er Bawab, a comentat anunţul făcut de sport.es.

"Îmi doresc ce e mai bine pentru el. Dacă ar ajunge acolo, merită. Este foarte bun la toate capitolele, în viaţa sportivă şi extrasportivă. E tânăr şi trebuie să rămână pe picioarele lui.

E clar că nu oricine ajunge la prima echipă. Sunt foarte mulţi jucători foarte buni acolo. Orice e posibil în fotbal. Să ajungă acolo depinde numai de el. Dacă merge la echipa a doua şi joacă bine, Barcelona are încredere în echipa a doua. Dacă se interesează Barcelona de el, înseamnă ceva", a spus Bawab, în exclusivitate pentru Digi Sport.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI BAWAB

Informaţia legată de interesul Barcelonei pentru Ivan a fost confirmată vineri de Gică Craioveanu, care a vorbit chiar cu antrenorul echipei secunde, Gerard Lopez.

"Ivan este un jucător care e în perspectiva lor, în vederile lor. Îl consideră foarte interesant, de viitor. E un jucător pe stilul Barcelonei, e bun 1 contra 1, e foarte rapid", a spus Craioveanu, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.