• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)

  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Ioan Hora are la Pandurii cel mai bun sezon din carieră, fiind golgheterul Ligii 1 după 17 runde, cu 9 goluri, la fel ca și Cristian Lopez, de la CFR. Jucătorul ajuns în vară la Tg. Jiu a fost convocat și la națională, pentru amicalul cu Italia, după evoluțiile din campionat. Evoluții care au atras interesul rivalelor, tocami de aceea Pandurii stabilindu-i un preț pentru care e gata să-l lase să plece.

Edi Iordănescu a vorbit, exclusiv pentru Digi Sport, despre un eventual interes al Stelei pentru Hora și în ce condiții gorjenii sunt gata să negocieze: “Dacă Steaua poate să ofere un milion de euro, cât e cota lui Hora în momentul de față și să îi ofere un salariu cu care Horică să fie mulțumit, nu mă voi opune. Viața merge înainte, pierdem un  jucător extrem de important, de util.

Dacă Steaua va oferi un astfel de preț și interesează pe Steaua, pentru că vorbim ipotetic acum, nu există ofertă din partea Stelei pentru Hora în momentul de față, atunci putem discuta. Însă, până atunci, eu nu sunt de acord, mă voi opune și chiar sunt apărat de contract pentru că în contractul meu scrie că selecția se face și cu acordul meu.”

Hora are 27 de ani și conform transfermarkt.com cota sa de piață este de 1,3 milioane de euro. În carieră a mai evoluat la UTA, Gloria Bistrița, CFR Cluj și ASA Tg. Mureș.

2017 este anul în care expiră contractul lui Hora cu Pandurii, în luna iunie