• Italia etapa a 13-a: Roma-Lazio (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 19:00) şi Napoli - Milan (sâmbătă Digi Sport 2, ora 21:45) şi La Liga, etapa a 12-a: Atletico Madrid - Real Madrid (sâmbătă, ora 21:45, Digi Sport 1)
  • Tenis, Turneul Campionilor, semifinale: Federer - Goffin (ACUM, DigiSport 2) şi Dimitrov - Sock (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 22:00)

Gică Popescu se antrenează alături de Viitorul în cantonamentul din Antalya, sub comanda antrenorului Gică Hagi.

Fostul căpitan al echipei naționale a venit alături de Hagi în cel de-al doilea stagiu de pregătire din această iarnă. Nu are vreo funcție în cadrul clubului, dar se antrenează și își ajută fostul coleg de națională și poartă discuții cu tinerii elevi ai "Regelui".

În februarie, cei doi foști internaționali sunt invitați la un meci al legendelor de la Real Madrid și Barcelona, iar "Baciul" spune că s-a întors pentru a fi în formă la acel eveniment.

"Nu am nicio legătrură cu vreo revenire în fotbal. Doar mă antrenez alături de un antrenor foarte bun. Trebuie să fiu în formă, deoarece în februarie mergem la un meci al legendelor de la Barcelona și Real", a declarat Gică Popescu, în Antalya.

Meciul legendelor de la Barcelona și Real Madrid va avea loc pe 12 februarie, la Riyadh (Arabia Saudită). 

 

 


Aflată pe locul al doilea, cu 3 etape înainte de finalul sezonului regulat, FC Viitorul se pregătește de o a doua parte a stagiunii care se anunță mai încinsă ca niciodată. Hagi îl păstrează aproape și pe Gică Popescu.

Viitorul a ajuns în Antalya, acolo unde efectuează cel de-al doilea cantonament al acestei ierni. Din delegația echipei antrenate de Gică Hagi a făcut parte și Gică Popescu.

Fără a avea o funcție oficială în club, "Baciul" îl ajută pe "Rege" în stagiul de pregătire. Delegația formației constănțene a ajuns în Antalya în noaptea de miercuri spre joi, iar Hagi și Popescu au fost asaltați de câțiva turci care voiau să se fotografieze alături de ei.

În primul cantonament, efectuat în Croația, Viitorul a câștigat turneul Arena Cup, după o finală cu Lokomotiva Zagreb.

8 jucători noi are Viitorul în această iarnă, față de lotul folosit în prima parte a sezonului: Herold Goulon (mijlocaș defensiv, de la Omonia Nicosia), Vlad Rusu (atacant, de la Petrolul), Peterson Pecanha (portar, de la Petrolul), Daniel Gheorghe (mijlocaș defensiv, de la Viitorul 2), Andrei Ciobanu (mijlocaș, de la Viitorul 2), Ciprian Perju (mijlocaș, revenit din împrumutul de la FC Brașov), Tiberiu Căpușă (fundaș dreapta, de la Viitorul 2) și Bogdan Mitache (fundaș stânga, revenit din împrumutul la FC Voluntari).