• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Dorit de Sampdoria, Ionuţ Nedelcearu nu se grăbeşte să plece de la Dinamo. "Abia am câteva meciuri în Liga 1. Vreau să câştig un trofeu cu Dinamo, apoi mă gândesc la un transfer.", a spus fundaşul de 19 ani.

La doar 19 ani, Ionuţ Nedelcearu şi-a câştigat postul de titular la Dinamo. Fundaşul nu se gândeşte la un transfer în străinătate până nu va câştiga un trofeu cu alb-roşii. Echipa lui Mircea Rednic este pe locul trei în Liga 1 şi s-a calificat atât în semifinalele Cupei României, cât şi în cele ale Cupei Ligii.

“Putem câștiga un trofeu, de ce nu 2,3!? Pentru că suntem în două semifinale, la campionat avem șanse, suntem pe locul 3. Va fi un retur dificil, dar eu cred că se poate câștiga ceva anul acesta.”, a declarat Nedelcearu, exclusive pentru Digi Sport.

Nedelcearu a strâns abia 19 meciuri în Liga 1, dar ofertele nu au întârziat să apară. Fundaşul este dorit de Sampdoria: “Aș vrea să câștig un trofeu cu Dinamo deocamdată, pentru că e acum aproape, după aceea mă voi gândi mai departe.”

Pentru fotbalistul dinamovist a fost un an bun şi din perspectiva echipei naţionale. Fundaşul are cinci selecţii şI un gol marcat la Under 21.