• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Takayuki Seto s-a întors acasă, la Astra, acolo unde a evoluat timp de 8 sezoane. Japonezul, împrumutat până în vară de la Osmanlispor, a revenit motivat la Giurgiu.

"Eu am stat 8 ani la Astra, iar împreună cu echipa am crescut ca jucător și ca om. Datorită Astrei, eu sunt acum aici și mă bucur că m-am întors la Astra. Totuși, în vară mă întorc în Turcia și vreau să încerc să joc mai mult", a spus Seto, într-un interviu acordat reporterului Digi Sport, Alexandra Turda.

Takayuki are în palmares o Cupă şi o Supercupă a României, cucerite în 2014, iar în acest sezon nu vrea să rateze titlul.

"Este obiectivul meu și al echipei să câștigăm campionatul. Primele 3 meciuri de după pauză sunt foarte importante și noi încercăm să luptăm până la final să luăm campionatul. Nu mi-e frică de Steaua, acum mai sunt și alte echipe, Viitorul, Pandurii și Dinamo, plus alte formații, nu doar Steaua".

Japonezul nu s-a acomodat în Turcia și a evoluat doar în 7 meciuri de la transferul la Osmanlispor, unde a fost coleg cu Szukala, Torje şi Rusescu.