• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Unul dintre cei mai importanţi fundaşi ai lui Dinamo este pregătit să îşi prelungească înţelegerea cu echipa din "Ştefan cel Mare". Collins Fai a intrat în ultimele 6 luni de contract şi vrea să rămână sub comanda lui Mircea Rednic.

"Înaintea începerii părţii secunde a sezonului, trebuie să clarificăm viitorul meu la Dinamo. Mi-ar plăcea să rămân, e un loc frumos, m-am obişnuit aici. Dinamo e ca o familie pentru mine.

Mircea Rednic este un antrenor experimentat, nu mi se datorează numai mie evoluţiile bune din acest sezon, ci şi lui, şi coechipierilor. Avem un grup foarte determinat şi competitiv. Rednic m-a ajutat să cresc alături de echipă", a spus fundaşul de 23 de ani, în exclusivitate pentru Digi Sport.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI FAI

Un alt jucător important care a intrat în ultimele 6 luni de contract este Cosmin Matei, care însă nu va semna prelungirea şi va pleca de la Dinamo. Conducerea bucureştenilor i-a promis acestuia că îl lasă să plece pentru 100.000 de euro, dar nu există încă oferte pentru mijlocaşul de 24 de ani.

26 de meciuri a adunat Fai în toate competiţiile acestui sezon: şi-a trecut în cont 4 pase decisive.

Cosmin Matei a strâns 23 de meciuri în această campanie, în toate competiţiile: a marcat două goluri şi a dat şi 4 assist-uri.