• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Gigi Mulţescu vrea să remanieze masiv lotul lui FC Voluntari pentru a evita retrogradarea. Jucători din Portugalia şi Franţa, dar şi români liberi de contract sunt ţintele antrenorului de 64 de ani. În prima parte a sezonului, steliştii Paul Pîrvulescu şi Robert Vâlceanu au fost împrumutaţi la echipa ilfoveană. Cei doi au îmbrăcat de 12 ori tricoul penultimei clasate, pentru care au marcat fiecare câte un gol.

“De la Steaua? Da, da, mi-aș dori. Pe Alcenat. Pentru că eu l-am avut și la Petrolul și, sub comanda mea, cred că a avut cel mai bun sezon al lui. Pentru că i-am dat libertate, ceea ce-i place lui, pentru atac. Păi a fost unul dintre golgheterii echipei, fundaș dreapta.”, a declarat exclusiv pentru Digi Sport, Mulțescu.

Alcenat, care are 29 de ani, a jucat doar 7 meciuri în Liga 1 pentru Steaua, iar după venirea lui Reghecampf I s-a comunicat că e liber să plece. Jucătorul nu vrea însă să renunțe la contractul care-I expiră în 2018 și la salariul pe care-l ia de la Steaua.

FC Voluntari a renunţat deja la Mihai Costea, iar alţi jucători se vor despărţi şi ei de ilfoveni. Şi ivorianul Hamed Kone ar putea pleca. Este dorit de Dinamo: “Pe Kone îl lăsăm oriunde este solicitat și câștigă clubul, câștigă și el, câștigăm și noi. Știți că așa se zice în capitalism, dintr-o afacere trebuie să câștige toată lumea. Și atunci noi nu ne putem permite să blocăm un jucător, mai ales că bugetul este limitat și orice ban în plus e binevenit.”

Trei goluri în 20 de partide a reuşit Kone în acest sezon pentru FC Voluntari.