• Spania, etapa 9: Barcelona-Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 21:45) şi Italia, etapa 9: Napoli-Inter (sâmbătă, Digi Sport 3, ora 21.45)
  • Tenis: Turneul Campioanelor (22-29 octombrie, Digi Sport 2)

VIDEO Steaua - Ludogorets 0-3. Ciprian Marica a jucat 66 de minute duminică, în amicalul Stelei cu Ludogorets Razgrad, încheiat cu prima înfrângere a roș-albaștrilor din 2016. A ieșit ușor accidentat și după înlocuire a apărut purtând o pungă cu gheață pe gamba stângă.

Antrenorul Laurențiu Reghecampf susține că nu este nimic grav în privința accidentării noului său nouar, pe care o pune pe seama unei lovituri primite din partea unui adversar. Marica a a fost, de altfel, cel mai faultat jucător de pe teren, fiind "luat în primire" de jucătorii lui Ludogorets imediat ce primea mingea.

În prima repriză, tacantul a fost implicat și într-o altercație cu unul dintre jucătorii adverși. Dacă în precedentele meciuri a pasat decisiv, a marcat sau a obținut penalty, de această dată a avut o singură ocazie, la o lovitură de cap trimisă pe lângă poartă, după o lovitură de colț.

"Ciprian a primit o lovitură pe gambă de la un adversar. Nu este nimic grav. Ştie ce are de făcut. Trebuie să tragă la antrenamente, să ajungă la nivelul maxim. Nu îmi fac probleme", a declarat Laurenţiu Reghecampf pentru Digi Sport, la capătul meciului Steaua - Ludogorets 0-3.

Pentru steliști urmează ultimele două meciuri amicale din cel de-al doilea cantonament: cu Djurgardens IF (joi, 4 februarie) și cu AS Trencin (sâmbătă, 6 februarie), ambele cu începere de la ora 19:00 și transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport 1.

VIDEO Înlocuirea lui Marica

VIDEO Declarațiile lui Reghecampf