• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

La antrenamentul de duminică al Stelei, jucătorii campioanei din ultimele 3 sezoane au avut parte de o vizită neașteptată. La baza de la "Stejarii" s-a pregătit și Gică Popescu, însă marea surpriză a fost prezența copiilor de la Școala Socială sprijinită de Fundația Real Madrid din România.

Înaintea antrenamentului, jucătorii Stelei au dat autografe și au făcut poze cu copiii care au o situație socială defavorizată. Săptămâna trecută, au fost și la reunirea Astrei Giurgiu.

"Ne bucurăm să aflăm că există oameni care ajută acești copii cu nevoi speciale. Steaua susține campania celor de la Real Madrid și consider că pot fi copii talentați printre ei și trebuie ajutați să facă ceva în viață. M-au întrebat cum e să joci fotbal la un nivel înalt, cum e să te aplaude lumea, să îți ceară autografe. Le-am spus că este un sentiment foarte plăcut și că trebuie să muncească pentru a ajunge și ei în această postură. Ei muncesc foarte mult în viață, pentru că munca tot timpul câștigă. Au nevoie de bani pentru mâncare și restul nevoilor și pentru asta muncesc foarte mult", a declarat Alin Toșca.

"Cei mai mulți dintre ei sunt suporteri ai Stelei. Întâlnirea cu idolii lor e un moment care sper că îi va marca pozitiv și care îi va determina ca mâine la antrenament și la școală să joace mai bine și să învețe mai mult, în așa fel încât să aibă succes și o șansă la o viață mai bună. Ei își doresc întotdeauna să își cunoască idolii, pentru că ei fac sport. E o alternativă la educație și evident că întotdeauna vor să cunoască mentori, oameni care să aducă un plus în viața lor, să îi determine să evolueze. O parte dintre ei își doresc cu adevărat să ajungă fotbaliști, vor să ajungă ca Ronaldo, precum Chipciu, ca Bourceanu etc. Întâlnirea de azi cu siguranță le-a rămas în inimă.", a spus și Ania Nedelcu, directorul Școlii Sociale sprijinite de Fundația Real Madrid.

Cine doreste să îi ajute pe copiii de la Școala Socială poate trimite un sms la nr. 8834 (tarif 2 euro/sms).

VIDEO Declarația lui Alin Toșca

VIDEO Declarația Aniei Nedelcu

Galerie foto

Steaua copii Scoala Sociala