• România, Liga 1, Etapa 22: Poli Timișoara - Dinamo (luni, 18 decembrie, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa 17: Real Madrid - Barcelona (sâmbătă, 23 decembrie, ora 14:00, Digi Sport 1)

Daca Steaua a ales să se cazeze într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Antalya, CSU Craiova şi FC Botoşani încep partea a doua a pregătirii într-o locaţie cu totul deosebită.

Jucătorii celor două echipe din Liga 1 vor avea la îndemână toate facilităţile necesare: săli de fitness, piscine interioare şi exterioare, sală de forță, dar și sauna. Hotelul iese în evidență și datorită grădinii zoologice din incintă.

Mai mult, administratorii hotelului pun la dispoziţia clienţilor si lecţii de echitaţie. Craiova şi Botoşani au la dispoziţie şi câteva terenuri de antrenament foarte bune. Decizia oltenilor de a se caza la un asemenea hotel a surpris, ținând cont că în utlima perioadă au existat zvonuri că formația din Bănie ar avea probleme financiare destul de mari.

"Nu știu de ce toată lumea are impresia că la CS U Craiova sunt probleme financiare, pentru că nu sunt. Noi stăm foarte bine, nu există niciun fel de problemă, sau dacă există atunci sunt foarte mici. Față de alte echipe stăm foarte bine, nu putem să spunem nimic" a declarat Cătălin Straton înainte de plecarea în Turcia.

Deși au șanse extrem de mici să mai prindă play-off-ul, oltenii cred în continuare în șansa lor. Cu 3 etape înainte de finalul sezonului regulat, CS U Craiova e pe locul 8, cu 27 de puncte, la 8 lungimi în spatele vicecampioanei ASA, ocupanta ultimului loc care duce în play-off. "Sperăm să strângem cât mai multe puncte, iar în fotbal nu se știe niciodată. Poate prindem și play-off-ul" a concluzionat Straton.