• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO Craiova - Botoșani. Golul lui Hristo Zlatinski, cel care a adus prima victorie olteană pe teren propriu din acest sezon, a fost marcat dintr-o poziție suspectă de ofsaid. Nu a fost singura fază de arbitraj discutabilă la primul meci al zilei de duminică în Liga 1, fiindcă echipa lui Mangia a mai cerut un penalty la care jucătorul său a fost avertizat pentru simulare.

Bulgarul a punctat în minutul 79, cu o lovitură de cap din plonjon, după o recentrare a lui Gustavo. Faza s-a petrecut cu rapiditate, dar reluările arată o posibilă poziție de ofsaid la Zlatinskki, în momentul în care colegul său bulgar, aflat chiar pe linia careului de 6 metri, a trimis spre el cu capul.

VIDEO Golul lui Zlatinski

Cealaltă fază discutabilă de arbitraj de la Severin s-a petrecut în minutul 68, la scorul de 0-0. Atunci, atacantul oltenilor, Mihai Roman, a primit un cartonaș galben din partea lui Istvan Kovacs, care a considerat că a simulat. Pe reluări se poate vedea, însă, că a existat contact între jucătorul Craiovei și unul dintre cei doi apărători care l-au atacat în careu.

VIDEO Faza la care Craiova a cerut penalty