• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Mario Felgueiras a vorbit în direct la Digi Sport despre posibilitatea de a veni la Steaua. Goalkeeper-ul admite că ar fi o "mare provocare", însă nu ştie pentru moment nimic despre o ofertă a campioanei.

Steaua şi-a prezentat astăzi cele 9 noutăţi din lot, însă campania de transferuri e departe de a se încheia. Roş-albaştrii mai vor - lucru confirmat de Reghecampf, într-o conferinţă de presă - un apărător de bandă dreaptă (sunt în negocieri cu Enache), un fundaş central şi un portar. Sursele Digi Sport indică faptul că tehnicianul campioanei se gândeşte la Felgueiras, o mai veche ţintă.

Intrat în ultimele 6 luni de contract la Konyaspor, fostul jucător al CFR-ului nu prea a avut ocazia să apere pentru turci, fiind, e adevărat, şi accidentat. Cum turcii îl au între buturi pe Serkan Kirintili, jucător care a avut evoluţii excelente, şansele ca Felgueiras să devină titular sunt mici. Ca atare, goalkeeper-ul poate fi adus destul de uşor, iar Steaua ar reprezenta un nou început, după cum singur recunoaşte.

"Eu i-am întrebat pe cei de la Konyaspor dacă pot să plec. Am avut un an greu, am fost şi accidentat. Nu ştiu despre vreo ofertă a Stelei, s-a vorbit de multe ori despre această variantă. Steaua e o echipă mare, acum s-a întors şi Reghecampf, au un grup foarte bun. Ar fi o provocare bună. Dar e prea devreme să vorbim. Eu am vorbit şi cu agentul dacă avem ceva concret sau nu. Mie îmi e dor de România, mi s-a rupt inima când am plecat de la CFR. Vreau să mă întorc în România, dar nimic nu e sigur", a spus fotbalistul la Digi Sport.

1.000.000 de euro e cota portughezului. Steaua speră ca acesta să îi calce pe urme lui Arlauskis, un alt fotbalist adus de campioană într-un moment critic. Evoluţiile bune ale lituanianului i-au adus, după un sezon, transferul în Premier League.

Vezi mai jos intervenţia lui Felgueiras