• România, Liga 1, Etapa 22: Craiova - CFR Cluj (sâmbătă, ora 20:30, Digi Sport 1) şi FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Timo Gebhart este al zecelea jucător transferat de Steaua în această iarnă şi mijlocaşul german de 26 de ani va semna contractul cu campioana în această seară. Fostul jucător al lui FC Nurnberg a fost prezent la amicalul cu Sturm Graz (1-0) şi va începe sâmbătă antrenamentele.

"E greu să transferi asemenea jucători. A întâmpinat probleme la club, altfel era greu să il aducem. Joacă pe stânga, pe dreapta şi în spatele vârfurilor.

Pe Gebhart nu l-am văzut la antrenamente. A făcut vizita medicală, a făcut paşii naturali şi va semna în seara asta. Mâine se va antrena. Are nevoie de timp să se acomodeze cu jucătorii şi, după ce se va acomoda, vom vedea cum îl vom folosi măcar într-un meci amical", a recunoscut Reghecampf, în exclusivitate pentru Digi Sport.

Timo Gebhart va semna un contract până în vară, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani. Înţelegerea iniţială se va întinde până la data de 31 august 2016, pentru ca Steaua să îl aibă la dispoziţie în tururile preliminare din cupele europene. La campioana României, mijliocaşul german va câştiga 10.000 de euro pe lună.

În cariera sa, Gebhart a mai evoluat la tineretul lui Munchen 1860, prima echipă a celor de la Munchen 1860, VfB Stuttgart şi FC Nurnberg.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI REGHECAMPF