• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

VIDEO FC Voluntari - Dinamo 1-2. Imagini dureroase la Giurgiu, în prim-plan cu tânărul mijlocaș al lui FC VoluntariGabriel Deac, care a părăsit terenul în lacrimi, din cauza unei accidentări la genunchi.

Mijlocașul dreapta, în vârstă de 21 de ani, s-a accidentat în minutul 83, după un duel cu Luca Ceccarelli, care i-a căzut pe genunchi și i-a forțat serios articulația. Italianul lui Dinamo nu și-a dat seama de gravitatea loviturii suferite de adversar și încerca să transmită prin semne că Deac a simulat.

Ceccarelli s-a dus chiar să îi facă morală și să-l determine să se ridice. Mai mult, chiar în timp ce echipa medicală îl scotea pe targă, italianul susținea că mijlocașul de la Voluntari a plonjat și a exagerat căderea.

Ajuns pe margine, jucătorului de la Voluntari i-a fost imobilizat genunchiul drept și a ieșit din stadion șchiopătând serios, ajutat să meargă de doi oameni din staff.

La prima vedere, Deac (21 de ani) a suferit o entorsă la genunchiul drept, cu o posibilă afecțiune a ligamentelor, dar numai testele medicale din zilele următoare vor putea stabili un diagnostic clar și se va ști cu siguranță cât va fi nevoit să stea mijlocașul departe de teren.

VIDEO Faza accidentării lui Deac și reproșurile lui Ceccarelli

CLICK AICI PENTRU PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT