• Liga 1, etapa a 21-a: Dinamo - Voluntari (azi, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

Gică Hagi l-a lăudat pe fiul său, Ianis, care este deja o certitudine în echipa Viitorului, chiar dacă are doar 17 ani. "Regele" a comentat trăirile pe care le-a avut acesta când a luat contact cu Liga 1.

"Ianis Hagi este un copil care a împlinit 17 ani. Este cu noi de un an, la Viitorul, la echipa de seniori. A făcut un salt enorm de când a venit la noi şi cum arată acum. A muncit un an pentru a putea rezista ritmului şi densităţii jocului de prima ligă.

Când l-am luat la Craiova, s-a minunat când a văzut cu ce viteză se joacă. De atunci, a crescut şi acum i-am spus că trebuie să lucrăm la ce erai tu la copii şi juniori, ultima pasă, golul. Poate juca toate posturile alea patru din atac şi o să înceapă să îi vină realizările personale", a spus Hagi, în cadrul emisiunii Fotbal Club, la Digi Sport.

Ianis Hagi a debutat în Liga 1 pe 5 decembrie 2014, într-un meci disputat pe teren propriu, 1-2 cu Botoşani (etapa a 17-a), atunci când a fost trimis pe teren în ultimul minut, la vârsta de 16 ani şi o lună.

În acest sezon, Ianis a prins 15 meciuri în campionat: a marcat un gol şi a dat o pasă decisivă.

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI GICĂ HAGI