• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

Gică Hagi, antrenorul-patron al revelației actualului sezon al Ligii 1, Viitorul, avertizează că Steaua, în ciuda parcursului ezitant și fluctuant din această ediție de campionat, nu trebuie subestimată. ”Regele” știe și ce anume îi lipsește campioanei en-titre pentru a redeveni o forță.

”Părerea mea că Steaua e încă foarte periculoasă. Are un lot foarte bun. Trebuie doar să-și găsească stilul de joc. La ce jucători are, trebuie să-și dea seama ce îi convine, ce trebuie să joace. Încă nu cred că și-a găsit stilul de joc. Când și-l va găsi, devine foarte foarte periculoasă”, a declarat Gică Hagi, în direct, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Referitor la situația lui Mirel Rădoi, aflat la prima sa experiență ca antrenor din carieră, Hagi știe cum se simte fostul căpitan din Ghencea. A fost și el în aceeași situație la începuturile carierei de antrenor.

„Și la mine s-a pus problema la început dacă am experiență. Întrebarea vine, e normal. Are Rădoi experiență? E clar că el știe fotbal, e clar că el e bun. Eu cred că el e bun, dar el capătă experiență din toate astea. Are și un staff care îl ajută...”, a spus Hagi.

Cel mai mare fotbalist din istoria României înțelege problemele Stelei și spune că toate acestea influențează jocul echipei aflate acum pe locul 3, la două lungimi în spatele Viitorului.

”Cred că sunt multe situații care trebuie să conlucreze pentru a da un lucru pozitiv. În momentul de față e foarte greu în acest mediu, în care suntem noi. Trebuie să ai liniște ca să lucrezi. Jucătorii trebuie să se simtă siguri, antrenorii trebuie să aibă siguranță, chiar și conducătorii trebuie să se simtă siguri pe un anumit buget etc. Toate astea influențează comportamente și, probabil, la Steaua, care are și alte probleme, cu suporterii, cu clubul, cu sigla, cu toate, au avut o influență mai mare, jucătorii sunt afetați. Jucătorul se simte puternic doar când are publicul lângă el”, a mai spus Gheorghe Hagi.