• La Liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

Andrei Ivan a plecat alături de CS Universitatea Craiova în primul cantonament al iernii, în Turcia. Jucătorul dorit de Barcelona spune că nu ar vrea să se transfere decât în străinătate, chiar dacă Steaua a intenționat să îl transfere.

Ivan (19 ani) a spus că o mutare la formația campioană ar fi fost un pas înainte în cariera sa, dar nu-și dorește să mai rămână în România, după plecarea de la Craiova. Pentru moment, roș-albaștrii au renunțat la ideea de a-i aduce pe cei 4 jucători doriți de la formația olteană: Andrei Ivan, Nicușor Bancu, Bogdan Vătăjelu și Alexandru Mateiu. Becali s-a retras din cursa pentru transferurile lor, după ce clubul din Bănie acceptase ultima propunere.

Dorit de Barcelona, atacantul oltenilor este un fan al rivalului de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo. Nu s-a bucurat prea mult de triumful de luni al lui Lionel Messi, din gala Balonului de Aur, trofeu câștigat de argentinian pentru a cincea oară, un record absolut.

"Suntem jucători la Universitatea Craiova, mergem cu această echipă în cantonament. Ca jucător, eu nu știu nimic despre acest transfer. Vreau să plec în străinătate din Romania. Dacă se ivește, asta este. Vreau să ajung unde mi-e locul și unde îmi e mie mai bine. Am văzut și eu știrea în ziarul Barcelonei, să sperăm că se face un transfer să plec în străinătate și nu în țară. La Steaua ar fi un pas important, dar nu vreau să mai vorbesc despre echipele din România", a declarat Andrei Ivan, marți dimineață la plecarea de pe aeroportul Otopeni.

"Am văzut că Leo Messi a luat Balonul de Aur. Nu prea e preferatul meu. Cristiano Ronaldo e jucătorul meu preferat", a adăugat atacantul oltenilor.