• Fotbal, Liga 2, etapa a 18-a: Mioveni - Hermannstadt (azi, 18:00, Digi Sport 1)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Voluntari - Viitorul (azi, 20:45, Digi Sport 1)

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, speră ca situaţia Stelei să se rezolve cât mai rapid. Campioana nu poate evolua pe Arena Naţională şi a disputat deja un meci considerat pe teren propriu, la Cluj (5-3 cu Botoşani).

"Sunt depuse toate documentele la Ministerul Dezvoltării. Ministerul Dezvoltării trebuie să dea un agrement către ISU, care va da autorizaţia. Nu e OK ca Steaua să dispute toate meciurile pe alte stadioane, sperăm ca Arena Naţională să primească autorizaţia cât mai repede.

Documentele sunt în regulă. În România în situaţia asta sunt Arena Naţională şi stadionul de la Cluj, nu mai avem informaţii că ar fi şi alte stadioane fără autorizaţii. Stadioanele construite înainte de 1992 nu au nevoie de această autorizaţie", a comentat Iorgulescu.

Arena Naţională nu a primit încă avizul ISU şi nici derby-ul Dinamo - Steaua nu se va disputa pe cel mai mare stadion al ţării, urmând să se joace pe "Ştefan cel Mare".

Derby-ul Dinamo - Steaua se va disputa duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:30, și este transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Cele mai importante faze VIDEO vor fi în timp real pe digisport.ro și m.digisport.ro.

Altfel, Gino Iorgulescu a fost întrebat despre scandalul pariurilor în care sunt implicaţi Nicolo Napoli şi Flavius Stoican şi a oferit următorul răspuns: "Nu am cunoştinţă despre aceste lucruri. Avem legi şi toată lumea trebuie să le respecte".

VIDEO CU DECLARAŢIILE LUI IORGULESCU