• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Garcia va fi ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2, azi, de la 14:30
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Ajuns la Levski Sofia, Srgian Luchin nu uită că a fost înlăturat de la Steaua fără să primească prea multe explicaţii. După ce sub comanda lui Costel Gâlcă a câştigat titlul, Cupa Ligii şi Cupa României, situaţia fundașului s-a schimbat odată cu venirea lui Mirel Rădoi.

"Am simțit că sunt dat la o parte, normal era să vină el să îmi spună lucrul acesta de la început, nu să aștept o lună după pregătiri să îmi spună că nu intru în planurile lui", a spus Luchin, pentru Digi Sport.

Fundașul a prins 18 meciuri la roş-albaştri, în tot sezonul 2014-2015. În schimb, în tur, la Poli Timişoara, fundaşul a jucat în 17 partide.

"Ceva nu mi-a plăcut mie, nu m-am simțit în largul meu. Pe urmă, știi cum e, când nu te simți bine, într-un mediu atragi părți negative. Am avut parte de "n" accidentări în carieră, nu am avut niciodată probleme grave, în schimb la Steaua, de la o lună la alta, tot apăreau".

În Liga I, Luchin a mai jucat şi la Dinamo, în perioada 2011-2013.