• La liga, etapa 13: Real Madrid - Malaga (sâmbătă, Digi Sport 2, ora 17:15) şi Valencia - Barcelona (duminică, Digi Sport 2, ora 21:45)
  • Fotbal, Liga 1, etapa a 19-a: Botoşani - Craiova (vineri, 20:45, Digi Sport 1) şi Astra - FCSB (duminică, 20:45, Digi Sport 1)

VIDEO Viitorul - CFR Cluj 1-0. Eric de Oliveira a adus victoria Viitorului în fața lui CFR Cluj, cu un gol superb dintr-o lovitură liberă. A fost a 4-a reușită a sezonului pentru decarul brazilian al campioanei României.

Eric (31 de ani) a smuls și admirația antrenorului Gheorghe Hagi, care îl pune pe aceeași treaptă cu alți decari de mare valoare pe care i-a avut la Viitorul, precum Florin Cernat sau Nicolae Dică, actualul antrenor de la FCSB.

"Am câștigat datorită muncii echipei. Cred că am mers pe orgoliu foarte mult, că am pierdut primul meci cum l-am pierdut, când am jucat foarte bine și nu am reușit să obținem cel puțin un punct. Ne-am dorit foarte mult și am meritat din primul minut această victorie. Suntem bucuroși, dar munca nu se oprește aici. Ne gândim acum la meciul cu Dinamo, un meci de 3 puncte. Trebuie să facem cât mai multe puncte ca să rămânem pe un loc de play-off", a declarat Eric de Oliveira, la finalul meciului Viitorul - CFR Cluj 1-0.

"Mă bucur că exersez. Ca orice profesionist, dacă exersezi trebuie să intre. Prima dată, zidul a fost prea aproape și arbitrul s-a făcut că nu mă aude. A doua oară a intrat și sunt foarte fericit.

Noi ne vom pregăti pentru a învinge Dinamo. Cine va marca contează mai puțin, m-aș bucura să înscrie Țucudean din pasa mea și să învingem", a mai spus mijlocașul brazilian al Viitorului", a mai spus decarul de la Viitorul.

Laude din partea lui Hagi

"Eric e un jucător special. E un decar adevărat, cum i-am avut pe Cernat, pe Dică. Am avut numai jucători buni, extraordinari, care au vrut să vină alături de noi, poate datorită mie și le mulțumesc. Eric și Budescu fac diferența în anumite momente, chiar dacă suferă din punct de vedere fizic", a spus și Gheorghe Hagi.

VIDEO Golul lui Eric în poarta lui CFR Cluj

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR DIGI SPORT