• Liga 1, play-out, etapa a 13-a: CSM Iaşi-Voluntari (miercuri, 31.05, ora 21:00)
  • Handbal masculin - Champions League Final 4: Veszprem - PSG (Digi Sport 1, sâmbătă, 03.06, ora 16:15) şi Vardar - Barcelona (DigiSport 1, sâmbătă, 03.06, ora 19:00)

Ciprian Marica, omul meciului Steaua - Sturm Graz 1-0, a răspuns cu o ironie fină la declaraţiile acide date de dinamovistul Marc la adresa sa şi a lui Mutu.

Deşi a jucat doar două partide pentru campioană, Marica pare un pariu câştigat. La capătul unui meci în care a obţinut un penalty şi a marcat un gol, vârful a fost întrebat despre înţepăturile venite dinspre Ştefan cel Mare. Andrei Marc (fundaşul de 22 de ani al lui Dinamo) opiniase că Mutu şi Marica şi-ar fi găsit echipe în afara graniţelor României dacă erau fotbalişti de valoare.

"Nu pot să comentez ce a spus Marc, nu ştiu cine este acest jucător", a fost răspunsul sec al vârfului Stelei.

Gebhart a ajuns astăzi în cantonamentul Stelei, dar a privit partida cu Sturm Graz din tribune, fiind în urmă cu pregătirea fizică. Fost coechipier cu mijlocaşul ofensiv german la Stuttgart, Marica a avut numai cuvinte de laudă despre acesta, însă nu s-a implicat mai mult în acest transfer, meritul principal aparţinându-i lui Reghecampf.

"Eu doar am fost întrebat de Timo, am spus ce ştiu despre el. De restul, s-a ocupat Mister. Cred că şi el are nevoie de Steaua şi va deveni un jucător foarte important", a mai spus Marica.