CUPA ROMÂNIEI (sferturi): Viitorul - Astra, joi, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

Miami Open: Meciurile din fazele superioare ale turneului de la Miami sunt transmise ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

 

 

Ciprian Marica, omul meciului Steaua - Sturm Graz 1-0, a răspuns cu o ironie fină la declaraţiile acide date de dinamovistul Marc la adresa sa şi a lui Mutu.

Deşi a jucat doar două partide pentru campioană, Marica pare un pariu câştigat. La capătul unui meci în care a obţinut un penalty şi a marcat un gol, vârful a fost întrebat despre înţepăturile venite dinspre Ştefan cel Mare. Andrei Marc (fundaşul de 22 de ani al lui Dinamo) opiniase că Mutu şi Marica şi-ar fi găsit echipe în afara graniţelor României dacă erau fotbalişti de valoare.

"Nu pot să comentez ce a spus Marc, nu ştiu cine este acest jucător", a fost răspunsul sec al vârfului Stelei.

Gebhart a ajuns astăzi în cantonamentul Stelei, dar a privit partida cu Sturm Graz din tribune, fiind în urmă cu pregătirea fizică. Fost coechipier cu mijlocaşul ofensiv german la Stuttgart, Marica a avut numai cuvinte de laudă despre acesta, însă nu s-a implicat mai mult în acest transfer, meritul principal aparţinându-i lui Reghecampf.

"Eu doar am fost întrebat de Timo, am spus ce ştiu despre el. De restul, s-a ocupat Mister. Cred că şi el are nevoie de Steaua şi va deveni un jucător foarte important", a mai spus Marica.