• Tenis: Turneul Campioanelor: Elina Svitolina - Caroline Wozniacki (16:30), ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Abia sosit la Steaua, Ciprian Marica ia atitudine în privinţa problemelor de la club. Noul atacant al roş-albaştrilor a cerut rezolvarea acestora într-un timp cât mai scurt.

"Anumite lucruri trebuie lămurite acum, lucruri care nu pot aştepta. Mă refer la National Arena, pe care nu se poate juca. E trist.

Anumite lucruri legate şi de Steaua trebuie lămurite acum. Problemele cu sigla, cu suporterii. Cred că lucrurile trebuie rezolvate acum. MApN ar trebui să se hotărască.

Îmi doresc ca suporterii să fie alături de echipă. Sunt sigur că această problemă se va rezolva şi cu cât mai curând, cu atât mai bine. Acum ori niciodată", a declarat Marica, în cadrul conferinţei de presă în care a fost prezentat oficial.

Jucătorul de 30 de ani a avut un debut încurajator la Steaua. A pasat decisiv pentru al doilea gol al lui Hamroun, în remiza cu Young Boys Berna, scor 2-2.

"Speram să intru, nu să joc 60 de minute, însă m-am simţit foarte bine. Mă bucur că putem comunica, sunt jucători care vor fi şi la naţională, tineri care vor să demonstreze, gen Nicuşor Stanciu. Sunt sigur că lucrurile se vor ameliora în al doilea stagiu de pregătire, unde vor fi mai multe meciuri", a spus Ciprian Marica.