• România, Liga 1, Etapa 22: FCSB - Viitorul (duminică, ora 20:00, Digi Sport 1)
  • Spania, La Liga, Etapa16: Barcelona - Deportivo (duminică, ora 21:45, Digi Sport 2)

În amicalul cu Sturm Graz, transmis în direct de Digi Sport 1, Ciprian Marica a marcat primul său gol în tricoul Stelei.

Atacantul demonstrează cu fiecare apariţie pentru roş-albaştri că va deveni atacantul de care campioana avea atâta nevoie. După ce în partida de pregătire contra lui Young Boys a reuşit o pasă de gol, Marica a făcut un nou meci bun pentru campioană. În jocul de azi, cu Stum Graz, vârful de 30 de ani a obţinut un penalty, ratat de Hamroun, pentru ca apoi, după o oră de joc, să deschidă scorul.

Angajat excelent de Chitoşcă, Marica a tras din prima, înscriind cu largul concurs al portarului advers.

Încă în urmă cu pregătirea fizică, vârful se anunţă unul dintre cele mai importante transferuri din ultimul timp în Liga 1. Odată ajuns la potenţial optim, este de aşteptat ca Marica să aibă prestaţii excelente pentru Steaua.

"Un meci de pregătire bun, am fost motivaţi să câştigăm. Sperăm să continuăm tot aşa. La meciul precedent antrenorul a decis să mă menajeze. Astăzi a fost vorba să joc 45 de minute, însă m-am simţit bine şi am evoluat mai mult. Mă simt din ce în ce mai bine, duc efortul foarte bine şi asta se vede. Lipsesc automatismele, dar lucrăm, pe parcurs se vor rezolva şi aceste lucruri", a explicat Marica, în direct la Digi Sport.

Vezi mai jos golul înscris de Marica