• Tenis: Turneul Campioanelor: Simona Halep - Caroline Wozniacki, miercuri, 14:30, ÎN DIRECT și ÎN EXCLUSIVITATE la Digi Sport 2
  • Fotbal, Serie A, etapa a 11-a: Milan - Juventus (sâmbătă, 19:00, Digi Sport 2)

Steaua a reuşit să rezolve transferurile lui Ciprian Marica şi Tha'er Bawab, iar fostul jucător al roş-albaştrilor, Lucian Sânmărtean, crede că actuala campioană a dat lovitura cu cei doi jucători.

"Bawab e un jucător de calitate, un jucător foarte bun. El şi Marica aduc un plus de calitate, de experienţă. Bawab e un jucător de fineţe, în timp ce Marica e un jucător de penetrare. Sunt jucători care vor ajuta mult Steaua.

Marica va ajuta şi echipa naţională. Venirea lui la Steaua sigur îl va aduce din nou în lumina reflectoarelor.

Bawab e un număr 10, un al doilea atacant din punctul meu de vedere. E un jucător de ultimii 30 de metri, cu execuţii, un jucător de fineţe, care scoate uşor adversari din joc şi care şi înscrie. Va aduce un plus de fantezie jocului Stelei", a spus Sânmărtean, la emisiunea "Fotbal Club", de la Digi Sport.

Constantin Budescu ar putea ajunge şi el în Golf, la Umm Salal, echipă care ocupă locul 5 în Qatar. Sânmărtean nu crede că acest transfer îi va afecta randamentul pentru echipa naţională.

"Nu am auzit de această echipă, nici nu ştiu fotbalul din Qatar. Dar eu cred că se va descurca, pentru că e un jucător de calitate. A ales ce a fost mai bine pentru el, cred că a contat şi partea financiară.

Am găsit aici un fotbal destul de atletic, destul de fizic şi sunt destul de bine pregătit fizic ca să fac faţă şi la echipa naţională", a explicat fostul stelist.