• Fotbal, Liga 1, etapa a 18-a: Dinamo - CFR Cluj (azi, 21:45, Digi Sport 1)
  • Handbal, Liga Campionilor: CSM Bucureşti - Vistal Gdynia (azi, 16:00, Digi Sport 1)

Dinamo ar putea rămâne fără căpitan din iarnă: Cosmin Matei este tentat de un transfer în străinătate şi a marcat un eurogol în amicalul de retragere al lui Dănciulescu. "Deocamdată e numărul zece doar pe tricou", l-a ironizat Rednic.

Cosmin Matei ar putea pleca de la Dinamo în iarnă. Până atunci, Mircea Rednic vrea să facă din el un decar adevărat. Cu doar două goluri marcate în cincisprezece meciuri sezonul acesta, noul căpitan al lui Dinamo a reuşit o super execuţie în amicalul de retragere al lui Ionel Dănciulescu.

„E primul șut după șase luni. Degeaba, dacă ajungi în fața porții și el vrea să paseze, are numărul 10 pe spate, poate din cauza asta. Sau nu știu dacă are”, l-a ironizat antrenorul său, Mircea Rednic.

„Da, dânsul de când a venit a stat cu gura pe mine să dau la poartă, să dau la poartă și am făcut-o. Am făcut ce a spus dânsul”, și-a însușit Cosmin Matei criticile lui Rednic.

Şi Dănciulescu a avut acelaşi sfat pentru Cosmin Matei, jucător care a marcat 21 de goluri la Dinamo în ultimii trei ani.

„Asta îi spune și nea Mircea, îi spun și eu, îi spuneam cu toții: să tragă, pentru că are de foarte multe ori posibilitatea de a șuta și încearcă o pasă. Uite, ați văzut, a încercat și i-a ieșit un gol foarte frumos”, a spus Danciu-gol.

Suspendat, Cosmin Matei nu va juca în Marele Derby, cu Steaua, care este duminica viitoare, in direct la Digi Sport 1, de la ora 20:30, și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro.