• România, Liga 1, etapa a 22-a: Astra - Botoşani (vineri, 20:00, Digi Sport 1)
  • Box Ekaterinburg: Cristian Ciocan - Alexander Povetkin (vineri, ora 18:00, Digi Sport 2)

VIDEO FCSB - Juventus 4-0. Denis Alibec a rezistat doar o repriză pe teren la meciul cu Juventus și a bifat încă un joc fără gol marcat în cel mai "negru" sezon al carierei. Dică l-a schimbat la pauză, însă nu din cauza unei accidentări.

Atacantul de 26 de ani a fost în centrul atenției chiar dacă nu a reușit nici de această dată să marcheze. În schimb a gesticulat ca să-și arate nemulțumirea, s-a accidentat, a reușit chiar și o rabona. Nu l-a mulțumit însă pe Nicolae Dică și a fost schimbat la pauză.

Chiar dacă l-a înlocuit din considerente tactice, nemulțumit de felul în care Alibec a făcut presing, antrenorul roș-albaștrilor a văzut totuși o îmbunătățire în jocul vârfului de 26 de ani.

"Fața de cum era, într-adevăr am văzut o schimbare, dar nu e suficient deocamdată. Trebuie să înțeleagă că fotbalul înseamnă sacrificii" a precizat Dică în conferința de presă de la finalul partidei.

Mai jos puteți urmări un scurt rezumat cu toate momentele importante în care a fost implicat Alibec în partida de duminică seară și care nu s-au văzut la televizor.