FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FC HERMANNSTADT, SUPERLIGA SUPERBET (27.02.2024)
Recordul istoric stabilit de Adnan Golubovic, la primul sezon în tricoul lui Dinamo
FOTBAL: DINAMO BUCURESTI - POLI IASI, SUPERLIGA SUPERBET PLAY-OUT (14.04.2024)
Ce a spus Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost egalată în minutul 90. ”Tot mai dificil”
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)
Un alt jucător de la Rapid poate ajunge în Germania înaintea lui Rrahmani! Are o ofertă și din altă țară
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Stirile Digi Sport

VIDEO EXCLUSIV Mihai Teja continuă la Dinamo! Stanciu l-a salvat: "Au fost discuții, dar avem o strategie"

11.03.2015, 09:49

UPDATE 21:50: Răsturnare de situație la Dinamo! Mihai Teja a fost la un pas sa fie demis de la Dinamo, după eliminarea din semifinalele Cupei Ligii, dar a fost salvat pe ultima sută de metri de managerul general Daniel Stanciu.

teja dinamo
  • SuperLiga: Voluntari - FCU Craiova, marți, 17:00, DGS 1

  • SuperLiga: Botoșani - Dinamo, marți, 19:30, DGS 1

3 înfrângeri și două victorii a adunat în două luni Mihai Teja, care nu vrea să plece de la Dinamo dacă nu i se achită integral salariul până în vara lui 2016, când îi expiră contractul semnat la începutul acestui an.

"Da, normal că au fost discuții. Discuții sunt în fiecare zi. E logic. M-am întâlnit și eu cu Teja dimineață, apoi am continuat o discutie în doi, apoi în trei, că a venit și domnul Negoiță. După antrenament a mai fost o întrevedere între domnul Negoiță și Mihai Teja.", a declarat Daniel Stanciu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Digi Sport.

"Nu i s-a transmis nimic din partea conducerii. Au fost discuții, pentru că e normal să facem o astfel de analiză, pentru că eu sunt conducătorul clubului, Teja e antrenorul principal, iar domnul Negoiță e principalul finanțator.", a adăugat managerul general al roș-albilor.

Întrebat dacă se gândește să plece odată cu Teja, în cazul în care tehnicianul nu va mai continua în Șoseaua Ștefan cel Mare, Daniel Stanciu a răspuns: "Nu, însă recunosc că în momentul în care am acceptat să vin la Dinamo am vrut să vin cu el. L-am sustinut, îl susțin. E antrenorul pe care mi l-am dorit și avem o stategie împreună în ceea ce privește Dinamo până în vara lui 2015 și pentru următorul sezon".


PROGRAMUL COMPLET al canalelor Digi Sport



UPDATE 15:56: Mihai Teja a căzut de acord cu şefii lui Dinamo asupra rezilierii contractului. Cele două părţi nu s-au înţeles însă la partea financiară. 

În timp ce conducătorii i-au propus antrenorului desfacerea înţelegerii cu plata la zi, Teja are alte pretenţii. Antrenorul solicită plata integrală a salariului pentru toată perioada contractuală (n.r. până în vara lui 2016). Este de aşteptat însă ca cele două tabere să ajungă la un consens în cel mai scurt timp.

Favorit pentru a prelua banca tehnică a "câinilor roşii" este chiar cel pe care Mihai Teja l-a înlocuit în iarnă, Flavius Stoican.

Bilanţul lui Mihai Teja la cârma lui Dinamo: 5 meciuri, două victorii şi 3 înfrângeri. 

Meciurile lui Teja la Dinamo:

Cupa Ligii: Pandurii - Dinamo 2-1 (VIDEO)

Liga 1: Oţelul - Dinamo 0-1 (VIDEO)

Liga 1: Dinamo - "U" Cluj 3-0 (VIDEO)

Liga 1: ASA Tg. Mureş - Dinamo 2-1 (VIDEO)

Cupa Ligii: Dinamo - Pandurii 1-3 (VIDEO)

7.500 de euro pe lună e salariul lui Mihai Teja la Dinamo


UPDATE 15:00: Mihai Teja a fost chemat din nou la birourile şefilor lui Dinamo şi sunt şanse mari ca acesta să fie demis în cursul acestei zile.

În aceste momente are loc o ultimă discuţie între părţi. 

Rămâi pe digisport.ro pentru detalii! 


UPDATE 14:00: Mihai Teja a ajuns, în cele din urmă, la antrenamentul susţinut de jucători pe stadionul din Ştefan cel Mare. Sursele digisport.ro susţin că motivul pentru care tehnicianul a întârziat a fost o întâlnire pe care a avut-o cu şefii în această dimineaţă.

Conducătorii grupării roş-albe sunt dezamăgiţi de rezultatele echipei, iar eşecul cu Pandurii (1-3), din Cupa Ligii, a fost picătura care a umplut paharul.

Mihai Teja nu a fost demis de la cârma lui Dinamo, însă a fost pus în gardă. Dacă rezultatele vor întârzia să apară, şefii grupării din Ştefan cel Mare nu vor ezita să opereze schimbări pe banca tehnică. Următoarele două etape sunt cruciale pentru soarta antrenorului. Dinamo va juca acasă cu Ceahlăul şi Chiajna şi dacă echipa nu va obţine două succese, Teja va fi înlăturat de la echipă, lucru care i s-a pus în vedere.

Printre variantele de înlocuire vehiculate sunt numele lui Flavius Stoican, Adrian Mihalcea și Petre Grigoraș.


UPDATE 12:08: Mihai Teja nu este prezent la antrenamentul lui Dinamo! Ședința de pregătire este condusă de secunzii săi, Ilie Alexe și Dragoș Radu. Sunt semnale puternice că actualul tehnician va fi schimbat. 


VIDEO Dinamo - Pandurii 1-3. O colaborare care a început încurajator în această iarnă pare să se apropie de o încheiere abruptă. Dinamo a fost surclasată pe teren propriu în Cupa Ligii, iar conducerea și-a manifestat deja nemulțumirea față de jocul prestat de "câinii roșii".

Vizibil enervat de prestația echipei, finanțatorul Ionuț Negoiță nici nu a așteptat finalul de meci pentru a pleca de la stadion. În preajma minutului 70 s-a ridicat de la tribuna oficială și a părăsit arena val-vârtej, fără să ofere declarații. Unele surse susțin că afaceristul plănuiește deja înlocuirea lui Teja, dar fără să aibă o variantă concretă la îndemână, deoarece proiectul demarat alături de noul antrenor ar trebui să fie unul de lungă durată. Printre variantele de înlocuire vehiculate sunt numele lui Flavius Stoican, Adrian Mihalcea și Petre Grigoraș.

Nici fanii nu au fost mulțumiți de jocul echipei, dar aceștia au reacționat surprinzător de bine la final. Nu și-au huiduit jucătorii, nu i-au criticat, dar galeria i-a chemat pe Marius Niculae și Ionel Dănciulescu în fața peluzei, pentru a discuta problemele esențiale ale echipei. Principala temă abordată de ultrași: atitudinea unor anumiți jucători.

VIDEO JUCĂTORII LUI DINAMO, ÎN FAȚA GALERIEI

Aproximativ 6.000 de spectatori au fost marți seară în Ștefan cel Mare. Viitorul lui Mihai Teja va fi pus în discuție în zilele următoare, partida cu Ceahlăul Piatra Neamț, din etapa a 21-a a Ligii 1 (sâmbătă, 20:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1) putând avea caracter decisiv pentru antrenorul de 36 de ani.

PROGRAMUL COMPLET al canalelor Digi Sport

"Noi am anunțat că vrem o echipă competitivă, acesta era obiectivul. Că ne doream mai mult în Cupa Ligii, că ne dorim mai mult în campionat, este normal.

La final, vrem să fim cât mai sus în clasament. Nu suntem supărați pe nimeni, trebuie să fim supărați pe noi, nu pe altcineva. Noi suntem de vină, noi trebuie să ieșim din situația asta, trebuie să mergem mai departe. Să fim supărați pe noi, pe ceea ce facem în meciuri și la antrenamente", a spus Mihai Teja.

VIDEO CE A DECLARAT MIHAI TEJA LA FINALUL PARTIDEI CU PANDURII

Etichete: dinamo , ionut negoita , negoita dinamo , mihai teja , teja , teja dinamo , dinamo pandurii 1-3 video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani

Un băiat de 10 ani, din Texas, a mărturisit că a folosit arma bunicului său pentru a împușca mortal...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ali-hebaiti11
Mai dur nu se putea! A venit ”nota de plată”, după gestul golănesc fără precedent făcut de un luptător către fata din ring

”Atacantul de 20 de milioane de euro” a semnat cu Rapid, dar a ajuns la FCSB: ”Recunosc. 600.000 de euro”
Screenshot 2024-04-22 at 16.35.01
Și-a recuperat portofelul după opt luni și a rămas fără cuvinte când a văzut ce e în el: ”Nu s-ar întâmpla nicăieri în lume”
Screenshot 2024-04-22 at 18.33.55
Imaginile care schimbă totul! Tehnologia spaniolilor arată că golul lui Yamal din El Clasico trebuia validat
gol-barcelona
Gigi Becali, reacție categorică în cazul lui Mititelu Jr.: ”Am zis: ‘Băi, tată, uite care e treaba, ia ciomagul înapoi”
mititelu-gigi
Recomandările redacției
FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-RAPID BUCURESTI, PLAY OFF SUPERLIGA SUPERBET (30.03.2024)
Un alt jucător de la Rapid poate ajunge în Germania înaintea lui Rrahmani! Are o ofertă și din altă țară

Marius Șumudică a numit jucătorul ”fără post” de la FCSB
profimedia-0807526376
La 34 de ani, Paul Papp a făcut anunțul: ”Am semnat! Vreau în play-off”
paul-papp
Ce a spus Nicolae Păun, după ce a fost operat pentru ruptură de ligamente: ”Am dureri foarte mari. N-am dormit”
paun
Citește și
”Trebuie să tragem de timp”. Fotbalistul lui Dinamo a venit cu soluția pentru salvarea de la retrogradare
FOTBAL: FC BOTOȘANI - SC DINAMO 1948 SA, SUPERLIGA SUPERBET (18.12.2023)
”Sunt cam supărat pe el”. Luca Mihai, mesaj pentru Josue Homawoo
luca
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
O femeie și-a prins soțul cu amanta, într-o cameră de hotel: „Cum ai îndrăznit?” Imaginile în care îl confruntă sunt virale
Cine este prietenul care i-a salvat viața lui Adiță Mititelu! „Am uitat să încui ușa de la apartament…”
Cine este prietenul care i-a salvat viața lui Adiță Mititelu! „Am uitat să încui ușa de la apartament…”
Avem primele imagini cu Adrian Mititelu jr., după ce a fost în comă 10 ore! Cum arată acum fiul lui Adrian Mititelu senior
Avem primele imagini cu Adrian Mititelu jr., după ce a fost în comă 10 ore! Cum arată acum fiul lui Adrian Mititelu senior
Arnold Schwarzenegger, despre cum l-a păcălit pe rivalul Sylvester Stallone să apară într-un film dezastruos: "Ai putea fi mai machiavelic de atât?"
Arnold Schwarzenegger, despre cum l-a păcălit pe rivalul Sylvester Stallone să apară într-un film dezastruos: "Ai putea fi mai machiavelic de atât?"
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Halep, încăpățânarea costă: cum plătește Simona prețul după ce l-a ignorat pe Ion Țiriac
Maghiarii vor veni în România după benzină și motorină. La cât a ajuns litrul în țara vecină
Maghiarii vor veni în România după benzină și motorină. La cât a ajuns litrul în țara vecină
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Complet interzis în România în această perioadă, te trezești cu caz penal și îți confiscă tot
Mondialul de snooker a început cu un scandal! Cine e jucătorul de top care spune că "miroase urât"
Mondialul de snooker a început cu un scandal! Cine e jucătorul de top care spune că "miroase urât"
Giani Kiriță ”l-a pus la colț” pe Zeljko Kopic, după FCU Craiova - Dinamo 1-1: ”Cine să ţi-o dea?”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Raluka, trup de zeiță într-o ținută făcută doar din ațe. Fanii au complimentat-o imediat: „Cea mai frumoasă!”
Digi World
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Digi Animal World
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”